נושא: אבקת מרק - מה מומלץ ומה לא

רד לסוף השרשור
facebook
נכתב ב - 23/02/2016 02:23:00
תאריך הצטרפות
06/04/2009
נושאים
144
תגובות
405
מעל 10000 ק'מ בגרופי
פורסם ב YNET

נכתב ב - 23/02/2016 10:25:42
תאריך הצטרפות
29/04/2010
נושאים
9
תגובות
333
תכינו ציר (ירקות, דגים, בשר) ושימו במקפיא - עדיף על כל האבקות שמקהות את החושים. דרך נוספת לקצר תהליכים, לזרוק עצם למרק ולהוציא אח"כ.
אנשים היום לא מסוגלים לחוש בטעמים בגלל תיבול אגרסיבי בעזרת אבקות מרק.

https://theflyingpork.wordpress.com/2015/06/20/bonebroth/

נכתב ב - 23/02/2016 14:45:26
תאריך הצטרפות
12/08/2006
נושאים
428
תגובות
11304
פתח מעל 400 רכיבות
מעל 40000 ק'מ בגרופי
אוייש . . . בדיוק סידרתי תקלה בציר האחורי wink

"רוכב את עצמי לדעת" . . . . . . . . . . . . . . . . . . . הפרק האחרון בבלוג "סיוט במסלול הירקון" .
נכתב ב - 23/02/2016 21:05:08
תאריך הצטרפות
17/05/2013
נושאים
30
תגובות
121
תתחדש על התמונה...