המשך תיאור הטיול :-)
שבילי הדרדרת, הבולדרים, שבילי הפודרה העמוקים, העליות הלא פשוטות, כל אלו לא יכלו לנופי ההרים שסבבו אותנו, והמחזה מראש הר סדום, אחרי עליה כמעט בלתי נגמרת, כל אלו מהווים פיצוי על כל קושי, כאב, נפילה ובכלל.
והחברותא!!!! אילו מילים אוכל לומר עלינו???
אבי פטררו שהוביל אותנו ואהרון, יוחאי, משה קייסרמן, צביקה, ישראל מ., רפי, רמי, יוסי, ניר ... איזו קבוצה נהדרת!!!!!!
בהחלט היה זה טיול בלתי נשכח עם הרבה הרבה הרבה טעם לעוד.
וכבר ברור לנו שבעוד כחודשיים נעשה מסלול נוסף בדומה לזה וכבר ברור לנו מס' 2 :-) שבקיץ נעשה את המסלול של נחל פרצים בליל ירח מלא.
תודה ענקית מעומק הלב לכל החברים שהיו חלק מהטיול, תודה למיוחדת לאבי על ההובלה ועל המנהיגות האחראית, תודה לאהרון ויוחאי שהנעימו את זמני בהלוך, תודה מיוחדת לניר שהציל אותי בעליה שסירבה לתת לאיציק ולי לטפס בה :-), תודה לכולם על החברותא המופלאה ומי ייתן ונחווה טיולים רבים נוספים יחד!